Hallo!

Nieuws Reageer

Welkom op mijn site. Deze wordt regelmatig bijgewerkt, zodat belangrijke ontwikkelingen in mijn leven voor iedereen goed te volgen zijn.

De belangrijkste actuele ontwikkeling is wel, dat ik sinds half juni 2011 een eigen woning heb! Ik heb het daar ongelooflijk naar mijn zin. Het is een leuke plek met fijne buren en ik ben ‘baas in eigen huis’! Een kleine impressie hieronder:

Lezenswaardig zijn mijn ambitieuze plannen voor het wonen in de toekomst. Meer hierover lees je hier.

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te doen. Omdat ik veel op pad ben, is het handig om via de mail een afspraak te maken als je bijvoorbeeld op bezoek wilt komen of iets samen wilt ondernemen.

6 reacties op “Hallo!”

 1. Rolf van Wolfswinkel Zegt:

  Hoi Marieke,

  Dat is een tijd geleden zeg!! ik kwam net je ouders tegen bij Stichting Perspectief en die wezen mij erop dat er foto’s van je nieuwe huis op je site stonden. Nou ik moet zeggen dat het er super uit ziet, heerlijk dat je nu je eigen plekje hebt!!

  groetjes Rolf

 2. Gerrita (mondhygiënist) Zegt:

  Hoi Marieke,

  Ik heb je site eens opgezocht. Wat een leuke en feestelijke site met heel veel foto’s en verhaaltjes… De inrichting van je huis is geweldig!

  Tot de volgende keer!

 3. Joyce Comes Zegt:

  Hey mariekje hoe gaat het met jou met mij gaat het goed.
  Is het leuk daar kan je daar nog wel een beetje lachen of is het een saaie boel zonder ons ik kom nog wel een keer als ik in Nederland ben.

  Veel groetjes van Joyce

 4. Ellen Koster (Geerink) Zegt:

  Hallo Marieke,

  Via linkedin kreeg ik een mailtje van je moeder en zij wees mij op deze website. Het is lang geleden dat ik je voor het laatst heb gezien, maar wat is er in die tussentijd veel gebeurd! Ik zie dat je al weer verhuisd bent (ja, ik loop heel wat jaren achter). Het ziet er allemaal tip top uit. Zelf hebben Simon en ik inmiddels 2 zoontjes: Thomas van 5 jaar en Lucas van 7.5 maand en dat zijn echte donderstenen.
  Ik wens je veel succes met Bonte Buurtgenoten.

  Groetjes,
  Ellen

 5. Joyce Zegt:

  Hallo Marieke

  Hoe gaat het met jou ?
  mij gaat het heel goed.
  Stuur je ook gauw weer een e-mail naar mij.
  Ik mis je heel erg!
  En mis je mij ook?
  Vindt je het kadootje wel leuk,ik heb het zelf voor jou gekocht.
  Het is hier heel leuk is er bij jou ook nog wat te beleven?

  Groetjes,Joyce

 6. Karin van Rooijen Zegt:

  Lieve Marieke, wat fantastisch om op jouw website te lezen hoe goed het met je gaat! Ik heb voor je gezorgd op de Blauwe Vogel toen je nog een klein moppie van 8 was, tot je 11de. Wat hebben we een hoop plezier gehad met elkaar. En zo te zien en lezen ben je daarin niets veranderd! Veel bewondering voor jou en je familie, hoe je je leven vorm geeft. Ik woon tegenwoordig in de Achterhoek, beetje ver weg. Maar als ik in de buurt ben zou ik het erg leuk vinden je eens op te zoeken. Lieve groeten, ook aan je familie, van Karin

Jouw reactie

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in